miércoles, 11 de diciembre de 2013

Marxa arrossars de Pals....y un asfixiadito más !!

Hola a tod@s este domingo hice la cursa dels Arrossars de Pals de 20km, la mitad era por l'estany dels arrossars de pals y la otra mitad por la montaña del Qermany. Muy chula de verdad os la recomiendo tanto individualmente como por si la quereis hacer en familia porque existen diferentes opciones: 9km a pie, 20km a pie o corriendo y 20 o 35km en bicicleta. Me encontré super cómodo desde la salida hasta la llegada, muy contento. Es una cursa que se hacía sin chip osea que no se ni en que posición llegué ni el tiempo que hice....pero me la voy a apuntar en mi lista particular. Por cierto en unos meses tendremos un asfixiadito más, nuestro amigo y socio Joel (ets molt gran com a persona !!!) y su mujer van a tener otro/a churumbele. FELICITATS !!!! BON NADAL y FELIZ AÑO !!!!

3 comentarios:

  1. mira que xula aquesta cursa! pels arrossars.... i la paella "pa cuando" vecino???
    JOEL's family Felicitats!!!!!!!! i Bon Nadal a tots els asfixiaditos!!!!

    ResponderEliminar
  2. mira que xula aquesta cursa! pels arrossars.... i la paella "pa cuando" vecino???
    JOEL's family Felicitats!!!!!!!! i Bon Nadal a tots els asfixiaditos!!!!

    ResponderEliminar
  3. Hola ASFIXIA2, gràcies per la felicitació però no estem esperant un Asfixadito. Tot va ser una confusió fruit d'una brometa que vaig posar al me mur del Facebook, que qui no llegia fins al final podia tenir un equívoc.

    Us poso aquí el que vaig escriure (sobretot llegiu fins al final !!!) :

    "Bé.. ja és oficial tinc una bona notícia i a la vegada sorpreseta!! Estem esperant una personeta!! Una mica més de 4 setmanes. Jo també estic flipant. Jo mateix quasi no m'ho puc creure, són tants sentimients trobats... Una barreja d'ansietat, nervis, emoció, alegria!!t Estem en una dolça espera! No ho anava a dir per aquí...però .....he decidit fer-ho oficial, ja que estic massa emocionat per mantenir-ho en secret. Qui imaginaria que de totes les persones seria jo la que més emocionada amb aquesta arribada ... Sí, estic esperant al Tió!! tan sols quatre setmanes i ja el tindrem aquí... !!! "

    Sento la confusió ;-) BON NADAL ASFIXIA2

    ResponderEliminar