lunes, 23 de enero de 2012

Cursa Atletica Barri Sant Antoni 2012

El passat diumenge 22 de gener, vaig participar a la meva quarta cursa popular de Barcelona d'aquesta temporada, i el meu objectiu de fer 6 de les 12 curses puntuables per la Challenge BCN 10km, va a bon ritme. (Classificació masculina: Global 432 de 12000; Categoria VtMA 189)


Vaig fer un temps de 49:32. Les quatre darreres curses que he fet estic al minut 49, es pot dir que sóc regular, no? però no hi ha manera de baixar de 49. Ho seguiré intentant. He demanat consell al Presi i m'ha dit que m'enviarà un entrenament per baixar dels 49. Si és com el que em va donar per preparar-me per començar a córrer i fer la meva primera cursa, segur que funciona.


He de lamentar que el nostre soci i amic Roman Crespo, va ser baixa d'última hora, per una afecció vírica estomacal. Però va fer la cursa virtualment des del llit i oh casualitats de la vida, va fer el mateix temps que jo;-). Ja està millor. La setmana que ve vindrà a les meves terres penedesenques a córrer la 10 k de Vilafranca.


Us deixo una foto amb el César Millán, un futur Asfixia2 que va fer un magnífic temps de 45:23. Era la seva tercera cursa (Mercè, Jean Bouin, i St. Antoni), però està en forma el tio ;-)



I el meu track


1 comentario:

  1. LA millora que has tingut aquest any es espectacular Joel. Amb pulir una mica els entrenaments i afegir series arribaras a 45 minuts com si res.
    Felicitats!!!!!!

    ResponderEliminar