martes, 28 de febrero de 2012

La meva primera Botifarunner

El passat diumenge vaig córrer la Botifarunner 2012, era la meva primera mitja de muntanya. M'ho vaig passar pipa, em vaig sentir molt bé, vaig fer cas al Jordi Dalmau i em vaig dosificar bé a les pujades caminat alegrement i a les baixades corrent com vaig poder ;-) al final 2 h i 34 minuts. Avui encara estic una mica adolorit però molt feliç.
Asfixia2: Fernando, Jordi, Joel i Carlos a sota Iker, Aitor i Nil
Va ser un dia genial, la Vero i els nens animant, el Fernando Zabalía corrent i la Roser col·laborant en un control, el Jordi Dalmau i el seu amic Carlos que van venir de Saragossa també per córrer, la gent de la Llacuna entregada per l'esdeveniment i l'organització de la cursa un 10. Ah també donar les gràcies per venir el Presi Carles Garcilopez, que tot i no poder córrer per una grip, va venir amb la seva dona Eva i el seu fill Pep a animar als Asfixia2.
Pla general de la sortida
Qui m'ho havia de dir l'any passat quan vaig veure entrar al Jordi Dalmau i el Pere Albet a la plaça Major de la Llacuna que un any després jo també hi entraria després d'haver fet els 21 km de la cursa.

L'any que ve hi tornaré !!!

La sortida

Menjant la Botifarra


La plaça Major
El track de la cursa

4 comentarios:

  1. Per mi va ser un plaer coneixer als integrants del blog!
    Haureu de correr més per anar muntant trobades!!!
    Vosaltres mateixos!!! :-)

    ResponderEliminar
  2. Molt bé Joel ets un puto crack !!!!!

    ResponderEliminar
  3. Joel, increible el que has aconseguit en un any. Enhorabona per la temporada tan al.lucinant que has fet. No-pares-sigue-sigue...

    ResponderEliminar
  4. Moltes felicitats Joel !
    La veritat es que no m'esperava que arribessis tan ràpid sinó hi hauria un vídeo teu també. Ara cap a la mitja maratò d´asfalt i l´any vinent la Maratò

    ResponderEliminar